dinsdag 25 december 2012

Dinsdag - appartement

Eerst eens wat over het appartement en de eigenaren. De eigenaren Jonar en zijn vrouw Vania zijn ontzettend sympathieke mensen. Ze stralen gewoon vriendelijkheid uit, je voelt je gelijk thuis en op je gemak.

Het huis bestaat uit 9 appartementen. Vania houdt van kunst en maakt ook zelf kunst, vandaar dat de appartementen allemaal een naam hebben van een kunstenaar. Wij zitten in Picasso (zie foto van de deur).

en zo heb je ook Leonardo, Miro, van Gogh etc. Verder hangen er allemaal schilderijen in de appartementen die door Vania zijn gemaakt, het hele huis is doorspekt met kunst en is tot in de details ingericht. Alle meubels zijn trouwens handgemaakt door de familie. Het appartement is verder erg schoon en helemaal compleet.

het trappenhuis.

Ook ons hokje in de skiruimte heet Picasso. Trouwens verwarmde skischoenhouders is vooral voor mij een superluxe ervaring, ik begin gewoon sochtends met warme voetjes te skiën!!

Zijn er er dan helemaal geen negatieve dingen? Tsja de bank is ook te gebruiken als slaapbank en is dus niet de meest comfortabele bank als je na een hele dag skiën op de bank wil ploffen :-). Verder hadden we nog het kopjes-probleem. Namelijk waar schenk je de koffie in ? We hadden keuze uit 2 groottes van kopjes, de ene zo groot als een borrelglaasje en de andere was een soepkom ...














2 opmerkingen:

  1. Hoi dat ziet er goed uit. Die kunst was wat voor mij. Tja dat koffiedrinken is een lachertje.Wat een sneeuw daar. Gister avond veel wind en regen hier. maar ik kreeg een warm onthaal bij vrienden.Nou Siebe je ziet er lekker uit zo,elodie een beetje luieren. geniet jullie maar Een fijne 2de kerstdag Leny xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw dit ziet er allemaal super uit!
    Het zit er al bijna weer op joh! Nog maar niet aan denken maar...
    Nog heel veel plezier!!

    Fijne jaarwisseling en tot gauw!!

    xx sher en fam

    BeantwoordenVerwijderen